Autor recepta: Gordana Novak, Čakovec

VARIVO S PORILUKOM

09.10.2017.

  • Pobjednički recept iz emisije KUHAJMO SUBOTOM,7.10.2017.,tema emisije:PORILUK

Priprema

  • Krumir oguliti i narezati na kockice,pristaviti kuhati u slanu vodu.
  • Poriluk dobro oprati, narezati na kolutiće,dodati u lonac s krumpirom.
  • Kad je krumpir već skoro kuhan dodati kobasice narezane na ploškice, crvenu papriku, koncentrat rajčice ili vrhnje za kuhanje.
  • Dotjerati okus dodavanjem soli, papra, po potrebi malo jestivog škroba(gustin) ili škrobnog brašna razmućenog u vodi.


Sastojci

  • 3 srednja krumpira
  • 3 poriluka
  • 1 par kobasica
  • slatka mljevena crvena paprika
  • jestivi škrob ili škrobno brašno
  • koncentart rajčice ili 2 dl vrhnja za kuhanje



Ocjenite ovaj recept

VN:F [1.9.7_1111]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Nema komentara.

Postavi svoj komentar


18.08.2017.-21.08.2017.