Autor recepta: Bernarda Petrović

PIRJANI PILEĆI ZABATAK

15.09.2014.

  • Pobjednički recept iz emisije KUHAJMO SUBOTOM,23.8.2014.,tema emisije:PILETINA

Priprema

  • Luk narezati na rezance, propržiti na masnoći, dodati narezanu papriku i rajčicu , sjeckani češnjak i kratko propirjati. Dodati pileće zabatke,začiniti solju , paprom i pirjati dok meso ne bude gotovo.
  • Poslužiti s kuhanom rižom, tjesteninom ili krumpirom.


Sastojci

  • pileći zabatak ( 2 kom po osobi)
  • 1 veća glavica luka
  • paprika, rajčica (količinu prilagoditi količini mesa)



Ocjenite ovaj recept

VN:F [1.9.7_1111]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Nema komentara.

Postavi svoj komentar


18.08.2017.-21.08.2017.