Autor recepta: Gordana Novak, Čakovec

ČUŠPAJZ S VRGANJIMA

23.10.2017.

  • Pobjednički recept iz emisije :KUHAJMO SUBOTOM,21.10.2017.,tema emisije PLODOVI JESENI

Priprema

  • Propržiti sitno sjeckani luk, dodati slatku crvenu papriku, podlijati vodom.
  • Dodati krumpir narezan na male ploškice, lovorov list,žličicu koncentrata od rajčice, očišćene i krupnije narezane vrganje.
  • Kuhati , pred kraj kuhanja dodati sol, papar.
  • Zgusnuti, po potrebi žličicom škrobnog brašna razmućenog u malo vode.


Sastojci

  • 500 g svježih ili šaka suhih vrganja
  • 2 krumpira
  • 1 glavica luka
  • crvena paprika
  • koncentrat rajčice
  • lovorov list
  • sol,papar



Ocjenite ovaj recept

VN:F [1.9.7_1111]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Nema komentara.

Postavi svoj komentar


18.08.2017.-21.08.2017.