Akcija od srca

METSS, projekt “OD SRCA”

 

Kao trgovačko poduzeće poniklo iz lokalne zajednice i s njom u potpunosti saživljelo, krajem prošle godine odlučili smo pokrenuti projekt kojeg smo nazvali “OD SRCA“.

Zamišljen je tako da u suradnji s našim dobavljačima, dugogodišnjim poslovnim partnerima dio prihoda od prodaje određenih artikala odvajamo za unaprijed dogovorenu svrhu.

U trenutku osmišljavanja projekta, intervju s ravnateljicom Dječjeg vrtiča Čakovec, gđom. Kuhanec, u lokalnom listu, u kojem govori o teškoćama u financiranju programa za rad s djecom s posebnim potrebama, donio je ideju kome prvome ponuditi pomoć.

Odlučili smo se, u prvoj akciji, pomoći u radu s djecom s posebnim potrebama.

Prvi Metssov projekt “OD SRCA“ pokrenut je u svim našim prodavaonama.

Odazvali su se naši brojni dobavljači:
Čakovečki mlinovi, Labud, Henkel Croatia, Perutnina-Pipo. Vindija, Saponia, Paloma, Omnia plus, Tosama, Fructus Kresto, Anny-er, Klas, Colgate-Palmolive, Gavrilović.

Kroz prodaju akcijskih artikala, njihovu promociju na samom prodajnom mjestu, isticanje u lokalnim medijima, uspjeli smo sakupiti određenu svotu novaca koju smo utrošili za nabavu prethodno dogovorenih igrala i igračaka. Danas igračke predajemo Dječjem vrtiću.

Prvi projekt se pokazao uspješnim, nastavljamo dalje. Projekt “OD SRCA“ postati će trajna Metssova aktivnost jer smo svjesni da ima mnogo onih kojima je pomoć potrebna.

Pomoć u sljedećem projektu ponudili smo Domu za žrtve obiteljskog nasilja “Sigurna kuća“, s realizacijom krećemo u ožujku.

 

 


18.08.2017.-21.08.2017.